Ξεκίνησε το 8ο Πανελλήνιο χορωδιακό θρησκευτικό φεστιβάλ στην Τρίπολη (vid,ph)

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 21:32
φωτο αρχείου

Ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Μαΐου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, το 8ο Πανελλήνιο χορωδιακό θρησκευτικό φεστιβάλ που διοργανώνει η Χορωδία Τρίπολης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, το Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η έναρξη του φεστιβάλ έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρο, ενώ παρών από το Δήμο Τρίπολης ήταν ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Την Παρασκευή, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, τραγούδησαν ύμνους και θρησκευτικά άσματα ο Βυζαντινός Χορός της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας “Ο Άγιος Νεοϊερομάρτυρας Λάζαρος ο Τριπολίτης”, ο Σύλλογος φίλων θρησκευτικής Μουσικής “Χορωδία Λουτρακίου”, η χορωδία Λαυρίου και η Χορωδία Τρίπολης (μικτή).

Τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, το Σάββατο 20 Μαΐου και από ώρα 7:30 μμ θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους η Χορωδία Μεγάλου Αλεξάνδρου Δήμου Πέλλας, η Χορωδία Δήμου Κορυδαλλού, η Χορωδία Δήμου Λέσβου “Νίκος Μυρογιάννης” και η Χορωδία Τρίπολης (LA VITA).

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με αποσπάσματα από την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

8o Χορωδιακό θρησκευτικό φεστιβάλ