Ξυλοπόδαροι κλόουν και πολύς χορός στο παιδικό αποκριάτικο πάρτι του Δήμου Τρίπολης (ph, vid)

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 22:53

Το απόγευμα του Σαββάτου 09/03/2019 πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης το παιδικό αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Από τις 18:00 η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου γέμισε με πολλά παιδιά τα οποία συνοδευόμενα από τους γονείς τους, διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν μπαίνοντας για τα καλά στο αποκριάτικο κλίμα.Ο Δήμος Τρίπολης οργάνωσε αυτό το αποκριάτικο πάρτι και φυσικά τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και διασκέδασαν για αρκετή ώρα, την ώρα που και οι γονείς έδειχναν να γίνονται για λίγο και αυτοί παιδιά και να απολαμβάνουν το πάρτι.

Κοντά στην κεντρική είσοδο βρίσκονταν στημένοι πάγκοι που περίμεναν τα παιδιά σερπαντίνες, φρου-φρου και μπαλόνια, ενώ λίγο πιο δίπλα προσφέρονταν στα παιδιά χυμοί και σοκοφρέτες.

Όσο περνούσε η ώρα η προσέλευση ήταν όλο και μεγαλύτερη και το κέφι φούντωνε με τα παιδιά να ξεφαντώνουν και να διασκεδάζουν όλο και περισσότερο. Ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί και κλόουν έδιναν το ρυθμό, ενώ σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία εκτός από το να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να παίξουν διάφορα πρωτότυπα παιχνίδια.

Στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σπύρος Βρέντας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.