Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Ευρώτα

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 08:07

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο δήμος Ευρώτα καλωσορίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων με εορταστικές εκδηλώσεις.Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο στις 19:30 το βράδυ στον «Κήπο του Ιπποκράτη» στην Σκάλα.
 
Η χορωδία «Λιοπετρα» θα συνοδεύσει την εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοντέρνους χορούς από την χορευτική ομάδα της «Ελένης Μανωλάκου». Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας θα προσφέρει παραδοσιακά γλυκίσματα.
 
Νωρίτερα από τις 16:00 το απόγευμα θα ξεκινήσει το Bazaar δώρων και στολιδιών από τα Δημοτικά του Δήμου ενώ μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από Dj και Ταχυδακτυλουργούς.
 
Στις 22 Δεκεμβρίου θα γίνει εκδήλωση προς τιμή του Ευρώτα με παρουσίαση του Ημερολογίου του Ευρώτα στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.
 
Στις 23 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Παιδικό Θέατρο με τίτλο «Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
 
Στις 29 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα γίνει στον κήπο του Ιπποκράτη εκδήλωση – bazaar από μαθητές του Λυκείου Σκάλας.