Υπό αφόρητη ζέστη η προπόνηση, συγχαρητήρια στην Εθνική, «τέλος» Ναβάρο & Σέτι

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 10:29
Κάτω από αφόρητη ζέστη συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα, με το πρωινό πρόγραμμα να εστιάζεται περισσότερο σε παιχνίδια κατοχής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι περιελάμβανε και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

 
Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ανταποκρινόμενοι και πάλι στο βαρύ προπονητικό πρόγραμμα.
 
Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο με δύο προπονήσεις, ενώ το προπονητικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. 
 
Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί ρεπό, ενώ την Κυριακή θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
 
Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα
 Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία μας έκανε για ακόμη μία φορά υπερήφανους με την ιστορική πρόκριση της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 
Λύθηκαν τα συμβόλαια με Ναβάρο, Σέτι
 Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι λύθηκαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια με τους ποδοσφαιριστές  Τσίμο Ναβάρο, Σεμπάστιαν Σέτι, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια των καριέρων τους.