Live Radio Drt91,5

Home New Post Συλλυπητήριο μήνυμα Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και...

Συλλυπητήριο μήνυμα Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου

Ο Προέδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εξέδωσαν συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωσή, αναφέρονται τα εξής:

«Η απώλεια του σεπτού μας Ποιμενάρχη, ενός σπουδαίου Ιεράρχη, του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου, αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την Εκκλησία της Ελλάδος και για την κοινωνία μας.

Ο αείμνηστος Μητροπολίτης υπήρξε ένας υποδειγματικός ποιμενάρχης που πάντα στήριζε και ήταν «παρών» στα προβλήματα του ποιμνίου του. Το έργο του και η διδαχή του θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά. Ο Πρόεδρος Γιάννης Τρουπής, η Διοίκηση, οι συνεργάτες και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και στους οικείους του και ομόφωνα αποφασίζει:

Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Επιμελητήριο ως ένδειξη πένθους

Να παραστεί ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία. Να κατατεθεί στεφάνι από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.».