Άστρος | Τιμήθηκε με κάθε επισημότητα η Επέτειος της Β’ Εθνοσυνέλευσης (vids,ph)

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 19:58

Το Δήμο Τρίπολης εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι

Το μήνυμα της Επετείου στη σημερινή εποχή μέσα από τις δηλώσεις των πολιτικώνΜε σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και με κάθε επισημότητα, τιμήθηκε στο Άστρος η Επέτειος της Β’ Εθνοσυνέλευσης, ανήμερα της Εορτής της Ζωοδόχου Πηγής.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τέλεση επίσημης Δοξολογίας από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο χώρο του μνημείου της Εθνοσυνέλευσης εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, έγινε κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πολιτείας και των αρχών, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό και έγινε ανάκρουση του Εθνικού ύμνου, τον οποίο έψαλε η Χορωδία του Δήμου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Άστρους.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση των σχολείων και των χορευτικών ομίλων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Τις εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, τίμησαν οι βουλευτές Αρκαδίας, Γιώργος Παπαηλιού, Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι Δήμαρχοι: Βόρειας Κυνουρίας Τάκης Μαντάς, Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γιώργος Μπακούρης και Γιάννης Κατσίρης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Βόρειας Κυνουρίας, η Διευθύντρια της ΛΘ’ ΕΠΚΑ, Άννα Καραπαναγιώτου, η εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κα. Δαλιάνη, η Πολιτευτής Αρκαδίας, Εύη Τατούλη και αρκετός κόσμος.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και δύο βίντεο με τις εκδηλώσεις και τις δηλώσεις που έγιναν για το μήνυμα του εορτασμού.

Επέτειος Β' Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος-2018