Διαγωνισμοί

Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 10:00

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ «ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΕΙ» ΤΟΥ Σ. ΣΤΡΑΤΙΕΒ

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης προσφέρει σε δύο (2) τυχερούς ακροατές της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την κωμωδία «Το σακάκι που βελάζει», του Στανισλάβ Στρατίεβ, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.

Στείλτε το μήνυμά σας γράφοντας:

ΔΤ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) ΣΑΚΑΚΙ στο 54454 (χρέωση €1,23/sms) ή μπορείτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και την λέξη ΣΑΚΑΚΙ στο inbox της σελίδας μας, για να μπείτε στην κλήρωση του σταθμού μας, για δύο (2) διπλές προσκλήσεις. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή “Επί της ουσίας” (9:00 – 11:00), με το Μηνά Αρτόπουλο και το Δημήτρη Μανιατάκο.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ…ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ!

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης σε συνεργασία με τον πολυκινηματογράφο Cineville Multicinemas, προσφέρει μία (1) διπλή πρόσκληση σε έναν τυχερό ακροατή του σταθμού μας, προκειμένου να παρακολουθήσει δωρεάν την ταινία της αρεσκείας του.

Στείλτε το μήνυμά σας γράφοντας:

ΔΤ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) ΤΑΙΝΙΑ στο 54454 (χρέωση €1,23/sms) ή μπορείτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και την λέξη ΤΑΙΝΙΑ στο inbox της σελίδας μας, για να μπείτε στην κλήρωση του σταθμού μας, που θα γίνεται κάθε Παρασκευή, στην εκπομπή “Καλημέρα από τα fm” (7:30 – 9:00), με τον Αργύρη Καρδαρά.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ AZALEA SPA ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και τα AZALEA Spa, Δεληγιάννη 4 στην Τρίπολη, προσφέρουν σε μια τυχερή ακροάτρια ή έναν τυχερό ακροατή του σταθμού μας, μία δωρεάν οξυγονοθεραπεία προσώπου.

Souffle Marin – Antioxydant – Oxygenant – Purifiant: Θεραπεία κατά των ελεύθερων ριζών και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Οξυγονούχο νερό από θαλάσσιες πηγές, πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που παρέχει φυσική διεγερτική δύναμη, η οποία ανανεώνει και προστατεύει το δέρμα. Η φροντίδα Souffle Marin βοηθά στη μείωση της γυαλάδας και των ατελειών, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να ξανακερδίσει όλη της την λάμψη. Το δέρμα είναι βαθιά καθαρισμένο κι αποτοξινωμένο.

Στείλτε το μήνυμά σας γράφοντας:

ΔΤ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) AZALEA στο 54454 (χρέωση €1,23/sms) ή μπορείτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και την λέξη AZALEA στο inbox της σελίδας μας, για να μπείτε στην κλήρωση του σταθμού μας, που θα γίνει στην εκπομπή “Επί της ουσίας” (9:00 – 11:00), με τον Δημήτρη Μανιατάκο και το Μηνά Αρτόπουλο.