Διαγωνισμοί

Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 10:00

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ OLYMPIA CAMP ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική κατασκήνωση «Ολύμπια ΚΑΜΠ», προσφέρει σε πέντε (5) παιδιά του Δήμου Τρίπολης ΔΩΡΕΑΝ διακοπές για 2 εβδομάδες, αξίας 500 ευρώ για το κάθε παιδί!

Δηλώστε συμμετοχή τώρα, στέλνοντας sms στο 14454, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη ΟΛΥΜΠΙΑ ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) στο inbox της ομάδας της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης στο Facebook, για να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που  θα κερδίσει μία από τις 5 προσκλήσεις φιλοξενίας που εξασφαλίσαμε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση που θα γίνει στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης στις 15 Ιουλίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά από 6 έως 16 ετών για την κατασκηνωτική περίοδο από 30 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου 2017.

Μην χάσετε την ευκαιρία για διακοπές στο καταπράσινο περιβάλλον της παιδικής κατασκήνωσης Ολύμπια ΚΑΜΠ που βρίσκεται στην Κρέστενα Ηλείας. Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, σε ένα φυσικό, ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ…ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ!

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης σε συνεργασία με τον πολυκινηματογράφο Cineville Multicinemas, προσφέρει μία (1) διπλή πρόσκληση σε έναν τυχερό ακροατή του σταθμού μας, προκειμένου να παρακολουθήσει δωρεάν την ταινία της αρεσκείας του.

Στείλτε το μήνυμά σας γράφοντας:

ΔΤ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) ΤΑΙΝΙΑ στο 54454 (χρέωση €1,23/sms) ή μπορείτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και την λέξη ΤΑΙΝΙΑ στο inbox της σελίδας μας, για να μπείτε στην κλήρωση του σταθμού μας, που θα γίνεται κάθε Παρασκευή, στην εκπομπή “Καλημέρα από τα fm” (7:30 – 9:00), με τον Αργύρη Καρδαρά.