Διαγωνισμοί

Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 10:00

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης προσφέρει δύο (2) δωρεάν προσκλήσεις σε ισάριθμους τυχερούς ακροατές της, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 17:15, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στείλτε το μήνυμά σας γράφοντας:

ΔΤ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) ΑΣΤΕΡΑΣ στο 54454 (χρέωση €1,23/sms) ή μπορείτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και την λέξη ΑΣΤΕΡΑΣ στο inbox της σελίδας μας, για να μπείτε στην κλήρωση του σταθμού μας, που θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στην εκπομπή “Facelook στα γήπεδα” (11:00 – 12:00), με το Θοδωρή Τσούτσο.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ…ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ!

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης σε συνεργασία με τον πολυκινηματογράφο Cineville Multicinemas, προσφέρει μία (1) διπλή πρόσκληση σε έναν τυχερό ακροατή του σταθμού μας, προκειμένου να παρακολουθήσει δωρεάν την ταινία της αρεσκείας του.

Στείλτε το μήνυμά σας γράφοντας:

ΔΤ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) ΤΑΙΝΙΑ στο 54454 (χρέωση €1,23/sms) ή μπορείτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και την λέξη ΤΑΙΝΙΑ στο inbox της σελίδας μας, για να μπείτε στην κλήρωση του σταθμού μας, που θα γίνεται κάθε Παρασκευή, στην εκπομπή “Καλημέρα από τα fm” (7:30 – 9:00), με τον Αργύρη Καρδαρά.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ AZALEA SPA ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και τα AZALEA Spa, Δεληγιάννη 4 στην Τρίπολη, προσφέρουν σε μια τυχερή ακροάτρια ή έναν τυχερό ακροατή του σταθμού μας, μία δωρεάν οξυγονοθεραπεία προσώπου.

Souffle Marin – Antioxydant – Oxygenant – Purifiant: Θεραπεία κατά των ελεύθερων ριζών και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Οξυγονούχο νερό από θαλάσσιες πηγές, πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που παρέχει φυσική διεγερτική δύναμη, η οποία ανανεώνει και προστατεύει το δέρμα. Η φροντίδα Souffle Marin βοηθά στη μείωση της γυαλάδας και των ατελειών, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να ξανακερδίσει όλη της την λάμψη. Το δέρμα είναι βαθιά καθαρισμένο κι αποτοξινωμένο.

Στείλτε το μήνυμά σας γράφοντας:

ΔΤ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) AZALEA στο 54454 (χρέωση €1,23/sms) ή μπορείτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και την λέξη AZALEA στο inbox της σελίδας μας, για να μπείτε στην κλήρωση του σταθμού μας, που θα γίνει στην εκπομπή “Επί της ουσίας” (9:00 – 11:00), με τον Δημήτρη Μανιατάκο και το Μηνά Αρτόπουλο.