Πάνω από 20 πόντους το χαλάζι στην Αρκαδία- Κατολισθήσεις στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου (vid)

Ζημιές σε μαγαζί στην περιοχή Καρβουναρέικη Παναγιά- Προσοχή στους οδηγούς τόσο στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης όσο και στη Γορτυνία
Τους 20 πόντους ξεπέρασε το χαλάζι που έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαρτίου στην περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης.
Μάλιστα το χαλάζι που έμοιαζε κυριολεκτικά με στρώμα χιονιού είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός κυκλοφορίας για αρκετή ώρα τμήμα της Επαρχιακής Οδού Μεγαλόπολης-Ανδρίτσαινας (Καρβουνάρι), από και προς την Καρύταινα και την Ανδρίτσαινα.
Με την παρέμβαση μηχανημάτων αλλά και λόγω της δυνατής βροχής το χαλάζι έλιωσε και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Σύμφωνα όμως με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά υπάρχουν ζημιές σε ένα τουλάχιστον μαγαζί στο χώρο της Καρβουναρέικης Παναγιάς. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώση της σκεπής, ενώ έχουν αναφερθεί ζημιές και στο χωριό Κουρουνιού.
Η κακοκαιρία όμως δεν είχε μόνο τα παραπάνω ως αποτέλεσμα. Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β.Γιαννακούρας έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στην Εθνική Οδό Τρίπολης- Πύργου (στα όρια της Αρκαδίας) κοντά στη γέφυρα του Ερυμάνθου και ήδη έχει ενημερωθεί το ΑΤ Τροπαίων για να τοποθετήσει ειδικά σήματα για να είναι προσεκτικοί οι διερχόμενοι οδηγοί, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί και σε αυτήν την περιοχή.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα για τις συνέπειες που είχε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε και πάλι την Αρκαδία και κυρίως την περιοχή της Γορτυνίας και το Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης.
Ε.Τ.



Προηγούμενο άρθροΤρόφιμα σε άπορα παιδιά προσέφεραν οι Ταχυδρομικοί Υπάλληλοι (vid, ph)
Επόμενο άρθροΗ ενημέρωση για τα σκουπίδια της Τρίπολης προκάλεσε κόντρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο (vid)