Εκλογές για τους αστυνομικούς της Αρκαδίας με τις λύσεις στα προβλήματα να έχουν βαλτώσει(vid,ph)

Σήμερα ολοκληρώνονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας. Οι εκλογές έχουν ξεκινήσει από χθες και εκτός από νέο ΔΣ θα αναδειχθούν τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, του Συμβουλίου Μεταθέσεων και οι αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.



 Οι εκλογές, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο απερχόμενος Πρόεδρος και εκ νέου Υποψήφιος Παναγιώτης Καγκαράκης διεξάγονται μετά από μία πολύ δύσκολη τριετία και με τα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα να έχουν βαλτώσει και οι όποιες λύσεις να καθυστερούν.

Μερικά από τα προβλήματα των αστυνομικών, τα οποία και ανέφεραν και στον αρμόδιο Υπουργό Γ.Πανούση καθώς και στον Αρχηγό της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στην Τρίπολη, είναι οι μειώσεις μισθών, τα εφάπαξ ενώ ακόμα και η απόφαση του ΣτΕ έχει υλοποιηθεί κατά το ήμισυ. 

Όσον αφορά τα τοπικά προβλήματα εντοπίζονται στην ελλιπή αστυνομική δύναμη, κυρίως τα τμήματα υπαίθρου υπολειτουργούν, στην απουσία υλικοτεχνικής υποδομής, στον ελλιπή εξοπλισμό, όπως είναι τα αλεξίσφαιρα, η μη λύση για τα κατασχεθέντα οχήματα και βέβαια το κτιριακό πρόβλημα για κάποια αστυνομικά τμήματα, όπως αυτό των Τροπαίων.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Καγκαράκη.

Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθροΡυθμίσεις οφειλών προς το Δήμο Τρίπολης
Επόμενο άρθροΠαρ’ ολίγον φονιάς και αυτόχειρας…ετών 88!