Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις της 194ης επετείου της Μάχης των Δολιανών (vids, ph)

Λαμπρές επετειακές εκδηλώσεις για την Μάχη των Δολιανών πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή 24 Μαΐου, στα Άνω Δολιανά. Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για μία μάχη που είχε πρωταγωνιστή τον Νικηταρά και ανύψωσε το ηθικό των Ελλήνων στους πρώτους μήνες της Επανάστασης και αποτέλεσε τον προάγγελο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Στις εκδηλώσεις παρών μεταξύ άλλων ήταν ο υφυπουργός Επικρατείας  Τέρενς Κουίκ, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Κατσίρης και Γιώργος Μπακούρης ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, , ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Γκαύρος, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και σωματείων καθώς και εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε τέλεση Ιερής Δοξολογίας από τον   πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Ιουστίνο, επιμνημόσυνη δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, κατάθεση στεφάνων, απαγγελία ποιημάτων και χορούς.
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.
 



 

Προηγούμενο άρθροΠοιοι εξελέγησαν από την Δ.Ο Τρίπολης σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροΤάμτα: Unloved – Πρώτη μετάδοση