Υβριστικά συνθήματα στον «καπετάνιο» από οπαδούς του ΠΑΟ στο γήπεδο Ναυπλίου (vid)

Μικρή ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε με υβριστικά συνθήματα τον επί πολλά χρόνια πρόεδρο του Τριφυλλιού Γιώργο Βαρδινογιάννη και την οικογένειά του, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ναύπλιο και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης, προκειμένου να τιμηθεί και να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων του Παναυπλιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο καπετάνιος προσπάθησε να κάνει διάλογο με τους οπαδούς και πήγε κοντά τους στην κερκίδα, αλλά μάταια. Με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το στάδιο πριν αρχίσει η φιλανθρωπική αναμέτρηση μεταξύ των βετεράνων και βέβαια ματαιώθηκε η απονομή της τιμητικής διάκρισης που είχε αποφασιστεί.
Αναφορικά με τον αγώνα των παλαιμάχων να σημειώσουμε ότι οργανώθηκε για την οικονομική ενίσχυση των κατασκηνώσεων και του γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεων Αργολίδας και έληξε ισόπαλος 3 -3.
Επιπλέον με την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα τιμήθηκε με απονομή τιμητικής πλακέτας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναυπλιακού και του Παναθηναϊκού Νίκος Καραβίδας από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.
 
Πηγή κείμενο:  ΔΡΤ με πληροφορίες από www.argolikeseidhseis.gr
Πηγή Video: www.parapolitikaargolida.gr
 



Προηγούμενο άρθροΦεστιβάλ Πελοποννήσου 2014 στη Σπάρτη (vid)
Επόμενο άρθροΤι είπε ο Σάκης Καρύδας στη «Μικτή Ζώνη» για την πρώτη νίκη του ΣΕΦΑ