«Αργυρός» ο Παναγιώτης Κοκκάλας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος

Σπουδαία διάκριση για τον Αρκαδικό αθλητισμό σημείωσε ο Τριπολίτης Παναγιώτης Κοκκάλας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο της Βουλγαρίας. Ο Κοκκάλας συμμετείχε στην κατηγορία των TUL 3 Ανδρών, καταφέρνοντας κατά σειρά νε επικρατήσει στους αγώνες που έδωσε απέναντι σε αθλητές από την Χιλή (με σκορ 5-0), την Κινεζική Ταϊπέι (με σκορ 5-0), το Τατζικιστάν (με σκορ 3-2) και την Τσεχία (με σκορ 3-2).



Στον τελικό της διοργάνωσης ο αθλητής του Α.Ο.ΠΟ.Τ. Τρίπολης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ιάπωνα πρωταθλητή και μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα όπου είχε μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, ηττήθηκε κατακτώντας τελικά το αργυρό μετάλλιο! Το επίτευγμα του Παναγιώτη Κοκκάλα είναι τεράστιο αν κρίνει κανείς τα αλματώδη βήματα προόδου που είχε τους τελευταίους μήνες όντως σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ξεπερνώντας προβλήματα τραυματισμών του παρελθόντος!
Παράλληλα όμως η επιτυχία αυτή χαρακτηρίζεται δικαιολογημένη αν κατανοήσει κανείς το μέγεθος της σκληρής δουλειάς, την καθημερινή μεθοδική προπόνηση και τις θυσίες ετών από τον Αρκά πρωταθλητή! Οι κόποι του στην προκειμένη περίπτωση επιβραβεύονται!
 
Συγχαρητήρια Προέδρου ΝΠΔΔ και Εντεταλμένου Αθλητισμού Δήμου Τρίπολης για τον Παναγιώτη Κοκκάλα!!!
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και εντεταλμένος Αθλητισμού Δήμου Τρίπολης  Θεόδωρος Καραλής σε ανακοίνωσή του, εξέφρασε:  “Θέλω  να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Κοκκάλα γι’ αυτή τη διάκριση και την επιτυχία του με την  κατάκτηση της 2ης θέσης και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae Κwon Do , στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, να έχει πάντα επιτυχίες και να είναι ο Άξιος Πρεσβευτής μας, τόσο της Τρίπολης, όσο και της Ελλάδος”.
Ο Δήμος Τρίπολης  θα συνεχίσει να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες και εύχομαι οι επιτυχίες αυτές να συνεχιστούν και στο μέλλον και να αποτελέσουν κίνητρο για τους νέους μας ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά του Παναγιώτη. 
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και Εντεταλμένος Αθλητισμού Δήμου Τρίπολης.
Θεόδωρος  Καραλής

Προηγούμενο άρθροΑντιδράσεις στην Αρκαδία για την επιβολή ΦΠΑ στα φροντιστήρια (vid)
Επόμενο άρθροΣμυρνιώτης: Όταν η δημοτική αρχή μιλάει για διαφάνεια να την εννοεί κιόλας (vid)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5