Εύη Τατούλη: Με τα μνημόνια του Τσίπρα δεν αλλάζει σελίδα η Ελλάδα (vid, ήχος)

Το «ΝΑΙ» δίνει εφόδια στην Κυβέρνηση να διαπραγματευτεί καλύτερα το μέλλον μας». Τα ψευτοδιλήμματα χωρίς σχέδιο και όραμα οδήγησαν τη χώρα την τελευταία 5ετία στην οπισθοδρόμηση. Με αυτό το δημοψήφισμα διαλύεται η κοινωνική αλληλεγγύη που υπήρξε αυτά τα χρόνια. Αυτό ανέφερε η κα. Εύη Τατούλη, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία σε συνέντευξή της στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουλίου.

Η κ. Τατούλη σημείωσε πως δεν είναι ώρα για κόντρες και αντιπαραθέσεις αφού, όπως επανέλαβε όλοι κρεμόμαστε από το ίδιο σκοινί και αν κοπεί αυτό το σκοινί θα πέσουμε όλοι και θα κάνουμε τον ίδιο γδούπο.
Μίλησε για τον λαϊκισμό που μας έφερε σε σημείο να ανεχόμαστε το λαϊκισμό του Τσίπρα και είπε «ΟΧΙ» στα μνημόνια του Τσίπρα που δεν βοηθούν την Ελλάδα να αλλάξει σελίδα.
Διευκρίνισε πως ο λαός δεν φοβάται πλέον γιατί ξέρει πως η επόμενη μέρα είναι δυσκολότερη από την προηγούμενη αλλά δεν μπορεί να ανεχθεί πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν στην ελληνική κοινωνία ένα φρόνημα αντιευρωπαϊκό.
Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της κ.Τατούλη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στο ηχητικό απόσπασμα ολόκληρη τη συνέντευξή της. 



 

Προηγούμενο άρθρο«Το ΟΧΙ θα είναι καταστροφικό» τόνισε η βουλευτής Ν. Κεραμέως στο Δημοτικό Ραδιόφωνο! (ήχος)
Επόμενο άρθροΖαχαριάς στη ΔΡΤ 91,5: Το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα δυναμώνει τη διαπραγμάτευση (vid, ήχος)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5