Ο Ανδ. Λυκουρέντζος στη ΔΡΤ 91,5 για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα (vid, ήχος)

Καλεσμένος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ήταν την Παρασκευή το πρωί, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, στο δρόμο για το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.



Ο κ. Λυκουρέντζος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η χώρα μας έχει περιέλθει σε δεινή θέση και ακόμα και οι πλέον απαισιόδοξοι δεν μπορούσαν να φανταστούν την «εφιαλτική κατάσταση», όπως τη χαρακτήρισε, που ζούμε.

Σημείωσε ότι προέχει η διασφάλιση της θέσης της χώρας μας στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη ζώνη του ευρώ και για να γίνει αυτό, κοινός παρονομαστής  είναι η κοινωνική συνοχή, η διατήρηση του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού και η κοινωνική και πολιτική ομαλότητα. «Όλα αυτά έχουν τεθεί σε κίνδυνο», ανέφερε και πρόσθεσε ότι αν δεν αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, «θα έρθουν ακόμα χειρότερες μέρες», ενώ σημείωσε ότι για να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση, απαιτείται σύνεση, σωφροσύνη, ψυχραιμία και ενότητα.

Δείτε ένα απόσπασμα σε βίντεο και ακούστε σε ήχο ολόκληρη τη συνέντευξη του Ανδρέα Λυκουρέντζου:

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση στήριξης της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο ευρώ (vid)
Επόμενο άρθροΚωνσταντινόπουλος στη ΔΡΤ 91,5: «Είμαστε όλοι πολίτες που θα αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας» (vid, ήχος)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5