Κορυφαίο τουριστικό γεγονός για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το συνέδριο της ΑΒΤΑ (vid)

Η ετήσια συνάντηση Τουριστικών Πρακτόρων και δημοσιογράφων της ABTA θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Costa Navarino στην Πύλο.

Τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί τελετή καλωσορίσματος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και στις 15:00-17:00 ειδικό σεμινάριο στον συνεδριακό χώρο της Costa Navarino.



Το ετήσιο συνέδριο της ABTA αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα παγκοσμίως με αρκετούς προορισμούς διεθνώς ως υποψήφιοι για τη φιλοξενία του συνεδρίου.

Πρόκειται για ένα συνέδριο όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 500 tour operator, travel agents, εκπρόσωποι εταιρειών διαδικτύου καθώς και τουριστικοί συντάκτες από τα σημαντικότερα έντυπα της Βρετανικής αγοράς.

Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου μίλησε στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 για το συνέδριο λίγα 24ωρα πριν την έναρξή του και μεταξύ άλλων τόνισε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου διαγωνίστηκε για να πάρει αυτό το συνέδριο και η επιλογή της αποτελεί σημαντικό επίτευγμα που θα συμβάλλει στην τουριστική προβολή τόσο της Μεσσηνίας όσο και των άλλων περιοχών της Περιφέρειας, αφού στο πρόγραμμα προβλέπονται και εκδρομές των τουριστικών πρακτόρων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις της κας. Νικολάκου για τη σημασία του συνεδρίου αλλά και για το πρόγραμμα . 

Προηγούμενο άρθροH media day του ΣΕΦΑ Αρκαδικού (vids, ph)
Επόμενο άρθροΚακλαμάνος:”Μεγάλες αρπαχτές” στον τομέα της θέρμανσης τα προηγούμενα χρόνια (ήχος)