Ο Γ.Γ.Προστασίας του Πολίτη στην Τρίπολη: Όχι φύλαξη κτιρίων αλλά ουσιαστικές υπηρεσίες στους πολίτες (vid)

«Κάνουμε μία προσπάθεια εξορθολογισμού των αστυνομικών μας δομών αξιοποιώντας στο καλύτερο δυνατό βαθμό τις υπάρχουσες δυνάμεις» Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης ,που βρέθηκε στην Τρίπολη και στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο,  για να παρουσιάσει το Σχέδιο Αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο κοινωνικής διαβούλευσης με φορείς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το νέο σχέδιο αναμένεται να λειτουργήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων από το Μάρτιο που θα γίνουν και οι αλλαγές στη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ η διαβούλευση θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη και τέλος του χρόνου θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Επιτελικού Σχεδιασμού.
Ο κ. Αναγνωστάκης απαντώντας σε ερώτησή μας για το τι αστυνομία επιδιώκουν σημείωσε «Θέλουμε να φύγουμε από το πεπαλαιωμένο μοντέλο της φύλαξης κτιρίων και ταμπελών και να προσφέρουμε ουσιαστικές και ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες. Επιδιώκουμε την δημιουργία ενοποιημένων τμημάτων με παροχή πραγματικών υπηρεσιών και όχι τη διασπορά υπηρεσιακών δομών».
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Αναγνωστάκη.
Ε.Τ.



Προηγούμενο άρθροΗ επιχειρηματικότητα είναι παντού: Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη εορταγορά από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης