Επίθεση Προέδρου Δημάρχων Πελ/σου σε Κυβέρνηση: Να κλείνουν οι βουλευτές τις λακκούβες (vid)

Έχουμε “μπαταχτσήδικο Κράτος”- Δεν πληρώνει τίποτα στους δήμους

«Το Κράτος δεν πληρώνει τίποτα, δεν δίνει τίποτα, είναι ένα μπαταχτσήδικο Κράτος, που κάνει ό,τι γουστάρει και τους δήμους δεν τους γουστάρει και συμπεριφέρεται με αήθη τρόπο» Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εξέφρασε την οργή των Δημάρχων, οι οποίοι έχουν να δουν χρήματα στα ταμεία των Δήμων τους από τον Ιούνιο.



Μάλιστα ο κ.Καμπόσος το πήγε παρακάτω και ανέφερε πως οι πολίτες δεν θα πρέπει να διαμαρτύρονται στους δημάρχους για τις λακκούβες αλλά να πηγαίνουν στους κυβερνητικούς βουλευτές και να τους ζητούν να τις κλείνουν.
Μας λείπει το 70% των χρημάτων. Δουλεύουμε με το 30% σημείωσε ο Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου και κάλεσε την Κυβέρνηση να στείλει όσα οφείλει στους Δήμους.
Ο κ.Καμπόσος, πέραν των όσων ανέφερε στις δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την οικονομική δυσπραγία των Δήμων, στην διάρκεια της συνεδρίασης του  Συμβουλίου της ΠΕΔ, το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου, στο παλιό Δημαρχείο της Τρίπολης, ζήτησε να δίνονται τα ποσά από τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνουν οι οδηγοί στους Δήμους και τις Περιφέρειες, ώστε να πηγαίνουν για έργα στους δρόμους, αφού όπως είπε για το εθνικό δίκτυο τα διόδια λαμβάνονται από τις εταιρείες.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ.Καμπόσου.

Προηγούμενο άρθροΤΕΕ: 195 χιλιάδες πολίτες ωφελήθηκαν από την “Ψηφιακή Αλληλεγγύη”
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή διάκριση για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου