Έκανε τη διαφορά ο φετινός χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπαρτης!

Πρωτόγνωρες καταστάσεις σημειώθηκαν το Σάββατο 3 Μαρτίου στο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, ο οποίος συζητήθηκε όσο κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια! Στο Κέντρο Αλάμπρα επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς πάνω 800 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης και απέδειξαν ότι οι κυνηγοί ξέρουν να διασκεδάζουν!



Σε ένα χορό που φέτος έκανε τη διαφορά σε επίπεδο οργάνωσης, ο Σύλλογος κατάφερε να συνδυάσει και να προσφέρει στα μέλη και τους φίλους του ποιοτικό μενού, παραδοσιακούς ήχους, διασκέδαση μέχρι το πρωί και πλούσια δώρασε έναν αποκρεάτικα διακοσμημένο χώρο. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης αναφερόμενος στη μέχρι τώρα δράση του Συλλόγου, στα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον, στο έργο της θηροφυλακής καθώς και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη έκβαση του χορού!  Το νέο ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου συνέχισε την επιτυχημένη δραστηριότητά του πρωτοτυπώντας για μία ακόμα φορά! Μάλιστα, υπεράριθμοι ήταν εκείνοι που προσήλθαν στην είσοδο του Κέντρου Αλάμπρα, αλλά δυστυχώς οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί.

Η Ξένια Βέρρα, ο Παύλος Θώδης, ο Σωτήρης Κανελλάκης και η Ελίνα Μπαλάσου με την 8μελή ορχήστρα τους κράτησαν αμείωτη τη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Να σημειωθεί ότι στο χορό παρευρέθηκαν μεγάλα ονόματα της Κυνηγετικής Οικογένειας όπως ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και περιφερειακός σύμβουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τη Γ’ ΚΟΠ, κύριος Ρουμελιώτης, ο κύριος Ματθιόπουλος, γνωστός πανελλαδικά για την κυνηγετική του δράση, ενώ το παρών έδωσαν ο κύριος Ζάκας δασάρχης Σπάρτης, η κυρία Παναγιώτα Σημάδη, διευθύντρια της Διεύθυνσης Δασών, ο υπεύθυνος θήρας του δασαρχείου, κύριος Αποστόλης Παπαδόπουλος, ο διοικητής της Ασφάλειας Σπάρτης, κύριος Αγρανιώτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τον Διοικητή της  Πύραρχο κ. Χρύσανθο Αθανασόπουλο, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κυρία Τζανετέα, ο δήμαρχος Σπάρτης κύριος Αργειτάκος, οι πρώην πρόεδροι του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης κύριος Τσελέκης, κύριος Γιακουμής και κύριος Νικόλαρος, ο κύριος Μέμιτσας, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, ο κύριος Τζανάκος, πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, ο πρόεδρος της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης, κύριος Γιάννης Γκλέκας, πολλοί φίλοι της κυνηγετικής οικογένειας και ο Χάρης Βασιλάκος δημοσιογράφο του FLY 89.7 που ανέλαβε το κομμάτι της παρουσίασης της βραδιάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κυνηγιού και τα οποία προσέφεραν τα πολυάριθμα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς. Τέλος, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης ευχαριστεί θερμά τον κύριο Ηλία Χιώτη που ανέλαβε τη βιντεοσκόπηση του χορού, τον κύριο Μπάμπη Γκλέκα για τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, τον κύριο Παντελή Γιάννακα για την ηχητική κάλυψη και την κυρία Χριστιάνα Χιώτη, διευθύντρια του Λακωνικού Τύπου.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης παρά την κρίση αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και τελικά δικαιώθηκε. Ο κόσμος που κατέκλυσε το Κέντρο Αλάμπρα αποδεικνύει περίτρανα τη δυναμική του Συλλόγου, ο οποίος από την ανάδειξη του νέου ΔΣ έχει προχωρήσει σε καινοτόμες ενέργειες που συζητήθηκαν και όπως έγινε γνωστό στο χορό του το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανεβάσει τον πήχη με τις δράσεις που ήδη δρομολογεί!

Και εις άλλα με Υγεία! 

Προηγούμενο άρθροΔιπλά πλατινένιο το νέο cd του Γιάννη Πλούταρχου ”Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο”
Επόμενο άρθροΗ αποστολή του Αστέρα για το Περιστέρι
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5