Σωτηρόπουλος στο «Κ.Ε.»: «Στόχος του Παναρκαδικού να μείνει στις υψηλές θέσεις μέχρι το τέλος»

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 12:01
Φωτο: alex*f sport images

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Το απόγευμα της Δευτέρας με αφορμή την κλήρωση των δύο συλλεκτικών ημερολογίων προσφορά της ομάδας του Παναρκαδικού στην αθλητική εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης «Κόντρα Επίθεση», ο γενικός αρχηγός της ομάδας του «τριφυλλιού» Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το ξεκίνημα του 2017 και τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς και για την μεταγραφική δραστηριότητα των «πρασίνων».

Αναφορικά με την μεταγραφική δραστηριότητα του Παναρκαδικού στη διάρκεια του Ιανουαρίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της μεταγραφής που έκανε ο Παναρκαδικός στις αρχές του 2017. Πρόκειται για έναν νεαρό επιθετικό ο οποίος θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει ο Παναρκαδικός να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Είναι ένας νεαρός 20 περίπου ετών, ο οποίος προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα. Λεπτομέρειες θα έχουμε τις επόμενες ημέρες την ευκαιρία να ανακοινώσουμε. Θεωρώ όμως ότι είναι μια σημαντική προσθήκη στον επιθετικό τομέα που είχαμε ένα πρόβλημα».

Σε ό,τι έχει με την εκτίμηση του για το 2017 και τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τον Παναρκαδικό ο κ. Σωτηρόπουλος είπε: «Σίγουρα αυτό που μπορώ να υποσχεθώ εγώ σαν γενικός αρχηγός είναι ότι η προσπάθεια για να κρατήσουμε τον Παναρκαδικό ψηλά θα συνεχιστεί κανονικά με αμείωτη ένταση. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα το δούμε με τη λήξη του πρωταθλήματος.

Θεωρώ ότι φέτος είμαστε από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουμε έως την τελευταία αγωνιστική. Θα διεκδικήσουμε μέχρι την τελευταία ώρα ότι καλύτερο για τον Παναρκαδικό. Θεωρώ ατυχία γιατί βρέθηκε στον όμιλό μας η Παναχαϊκή. Μια μεγάλη δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου που προσπαθεί να ανακάμψει.

Από εκεί και πέρα ο Παναρκαδικός ξέρει να παλεύει και ξέρει να αγωνίζεται, ξέρει να συντηρείται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα τα τελευταία χρόνια, κάτι το οποίο είναι κοινή διαπίστωση πλέον. Όλοι, εχθροί και φίλοι του Παναρκαδικού, ομολογούν ότι η προσπάθεια των τελευταίων ετών στέφεται με επιτυχία, αφού καταφέρνουμε να κρατάμε τον Παναρκαδικό αρκετά ψηλά.

Θα θέλαμε σίγουρα το 2017 να μας χαρίσει περισσότερα πράγματα. Αν αυτή η προσπάθεια καταλήξει και στην άνοδο της ομάδας στην Football League, θα είναι ότι καλύτερο, αλλά όπως ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στη διοίκηση, κρατάμε χαμηλούς τόνους, προσπαθούμε να βλέπουμε Κυριακή με Κυριακή το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν βάζουμε υψηλούς στόχους γιατί ξέρουμε ότι και οι υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος. Φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει 4-5 ομάδες οι οποίες μπορούν να κάνουν αυτό το άλμα. Φυσικά με πρώτη και καλύτερη την Παναχαϊκή η οποία έχει και προβάδισμα 4-5 βαθμών από των δεύτερο και τον τρίτο».