3 Μαρτίου 2018: Χειμερινή έκδοση νύχτας Shock Price στην Τρίπολη (vid)

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 11:02

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου διοργανώνει, στην Τρίπολη, στις 3 Μαρτίου 2018, την χειμερινή έκδοση της Νύχτας… SHOCK PRICE.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης Παναγιώτη Μαντά, τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης Σπύρο Βρέντα, τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή και τον Πρόεδρο του Εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Γιάννη Μπουρτσουκλή (κατά σειρά που μιλούν στο βίντεο) απευθύνθηκε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της πόλης, της Αρκαδίας αλλά και των όμορων περιοχών να επισκεφτούν την Τρίπολη στις 3 Μαρτίου και να ψωνίσουν σε εκπληκτικές τιμές από τα καταστήματά της.Η νύχτα εκπτώσεων θα ξεκινήσει από τις 6 το απόγευμα και θα φτάσει …όσο πάει!!!

Θα υπάρχει επίσης πολύ μουσική από τον Dj Charly Fox. Στην παρουσίαση θα είναι ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ μαζί με την Γιώτα -Όλγα Καραθανάση.

Να σημειώσουμε πως οι διοργανωτές θεωρούν πως και αυτή η νύχτα προσφορών και εκπτώσεων, όπως και η καλοκαιρινή της έκδοση θα έχει επιτυχία και ο στόχος τους είναι να καταστεί θεσμός για την Αρκαδική Πρωτεύουσα, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες πόλεις.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για την νύχτα προσφορών της 3ης Μαρτίου.