Κάγκελα παντού…στο ΔΑΚ Τρίπολης!

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Μετά τις διαδοχικές εισηγήσεις της αστυνομίας το προηγούμενο διάστημα για καλύτερα μόνιμα μέτρα ασφαλείας και προστασίας του κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης, ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο προχώρησαν στην υλοποίηση του έργου της περίφραξης του κλειστού γυμναστηρίου από τον υπόλοιπό χώρο του Αθλητικού Κέντρου. Πλέον εδώ και λίγες ημέρες το κλειστό γυμναστήριο θυμίζει οχυρό, καθώς έχουν τοποθετηθεί ψηλά κάγκελα ύψους 2,5 μέτρων περιμετρικά των εγκαταστάσεων του. Αν και αισθητικά δε είναι και ότι καλύτερο πλέον οι μεταλλική αυτή κατασκευή εξασφαλίζει καλύτερη επίβλεψη και περιφρούρηση του γηπέδου σε περίπτωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων όπως τα ντέρμπι του Αρκαδικού με τους μεγάλους.



Επίσης μετά τη δημιουργία αυτού του έργου εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου να μην κλείνουν για το κοινό τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής μεγάλων αγώνων για το πρωτάθλημα της Basket League. Ο μεταλλικός αυτός «μαντρότοιχος» είναι γεγονός ότι είχε ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου και το κλειστό γυμναστήριο πλέον υποδέχθηκε την αναμέτρηση του Αρκαδικού με τον Ολυμπιακού πιο έτοιμο από άποψη ασφαλείας σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.

Στη θέα τέλος αυτής της μεταλλικής κατασκευής περιμετρικά του κλειστού γυμναστηρίου τα σχόλια και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ανάμεικτες. Κάποιοι χαρακτήρισαν ως «έκτρομα» αυτό το έργο, άλλοι πάλι το χαρακτήρισαν αναγκαίο κακό ή σημαντική παρέμβαση για την ασφάλεια του κόσμου και των αθλουμένων σε περίπτωση μεγάλων αγώνων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μπάσκετ.

Προηγούμενο άρθροΟ «Γέρος του Μοριά» τίμησε τον “Kill Bill”
Επόμενο άρθροΕΣΠΗΤ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το ασφαλιστικό
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5