37ο Συνέδριο ΓΣΕΕ | «Τίτλοι τέλους» σε ένα Συνέδριο που δεν άρχισε ποτέ (vids)

Κυριακή, 17 Μάρτιος 2019 12:21
Φωτο: tharrosnews.gr

Tελικά το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Καλαμάτα δεν ξεκίνησε ποτέ, ενώ την Κυριακή, τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, οι σύνεδροι σταδιακά αποχωρούν.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΓΣΕΕ, ότι θα πραγματοποιηθεί νέο Συνέδριο ήταν γνωστό από το Σάββατο, με τη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος, κ. Παναγόπουλος, στο βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο κατηγορεί το ΠΑΜΕ, την κυβέρνηση, αλλά και την Αστυνομία ότι είναι υπόλογοι για τη μη διεξαγωγή του Συνεδρίου.Από την πλευρά του ΠΑΜΕ, από το πρωί της Κυριακής, βρέθηκαν μέλη του έξω από το ξενοδοχείο, ύστερα από κάλεσμα που έγινε το Σάββατο το βράδυ, ζητώντας να ξεκινήσει το συνέδριο, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η δεύτερη μέρα εργασιών του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, ωστόσο δεν άρχισαν ξανά. Το γιατί δεν πραγματοποιήθηκε είναι ένα ερώτημα που δύσκολα βρίσκει απάντηση, αφού η μεν ΓΣΕΕ κατηγορεί το ΠΑΜΕ ότι εμπόδισε την έναρξη του συνεδρίου, το δε ΠΑΜΕ κατηγορεί τη ΓΣΕΕ ότι από την πλευρά του ήθελε να πραγματοποιηθεί, αλλά αυτό δεν ξεκίνησε επειδή δεν ήθελε η ΓΣΕΕ.

Να σημειωθεί ότι στην πόλη βρέθηκαν εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ, προκειμένου να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία που είχε οργανωθεί έξω από το ξενοδοχείο Elite, η οποία κύλησε χωρίς εντάσεις, ενώ η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου δεν άνοιξε ποτέ.

Οι δηλώσεις Παναγόπουλου:

Η αποχώρηση των συνέδρων:

Πηγή: tharrosnews.gr