43ος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια (vid, ph)

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 16:28

Τα κουνούπια δεν κατάφεραν να χαλάσουν την υπέροχη βραδιά

Με αρκετό κόσμο και αξιόλογες συμμετοχές διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 43ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια.Η όλη διοργάνωση ανήκει στο Δήμο Γορτυνίας και στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας καθώς και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” οι βουλευτές Παπαηλιού Γιώργος, Κώστας Βλάσης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης και Γιάννης Κατσίρης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, η Μαρίνα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ, εκπρόσωπος του δήμου Τρίπολης ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου. Επίσης παρευρέθηκαν οι πολιτευτές Αρκαδίας Εύη Τατούλη, Παναγιώτης Καρβελάς και Στάθης Κούλης καθώς και ο Δήμαρχος Ιλίου Ν.Ζενέτος και βέβαια αρκετοί κάτοικοι από τη γύρω περιοχή.

Ο διαγωνισμός κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος ενώ φέτος υπήρξε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκτός από τη συμμετοχή των διαγωνιζόμενων και χόρεψε το συγκρότημα της Λαογραφικής Εστίας Τρίπολης.

Την παρουσίαση του διαγωνισμού έκανε η Μαρίνα Διαμαντοπούλου (πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ), ο Γιάννης Πολίτης (Δημοσιογράφος), ενώ συμμετείχε και ο γνωστός ερμηνευτής δημοτικών τραγουδιών Κώστας Παυλόπουλος.

Ο διαγωνισμός οφείλεται στο Νικήτα Στρατηλάτη.

Τα μικρά κουνούπια που εμφανίστηκαν δεν ήταν αρκετά για να χαλάσουν το ωραίο κλίμα και την υπέροχη βραδιά στο χώρο της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδίων.

Τα αποτελέσματα του 43ου διαγωνισμού Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
3ο Βραβείο: Ρίζος Άγγελος, Λαμπρόπουλος Λάμπρος
2ο Βραβείο: Καλδής Κωνσταντίνος, Χαλέπη Ελένη – Μαρία
1ο Βραβείο: Κίκιλη Αγγελική, Κρατημένος Ηλίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
3ο Βραβείο: Ρίζος Στέφανος
2ο Βραβείο: Γυφτάκης Σταμάτης
1ο Βραβείο: Ανδριανός Ραφαήλ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ
3ο Βραβείο: Μαρία Ρίζου, Μαρία Πετροπούλου
2ο Βραβείο: Μιχαήλ Άγγελος και Παναγιώτης Μπιστόλας
1ο Βραβείο: Βγενοπούλου Μαρία, Παπαγεωργίου Σταυρούλα, Τσάμης Κωνσταντίνος

Δείτε φωτογραφικό υλικό και δύο βίντεο από το διαγωνισμό.