Συνάντηση Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία- Κ. Μιχόπουλου

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μιχόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους , επισκέφτηκε το Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμία, για να πάρει την ευχή του και να συζητήσουν τους τρόπους συνεργασίας και συμπόρευσης της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Μητρόπολης, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο θέμα της ανέγερσης  Γηροκομείου και σε μια έκταση στον οικισμό Μαραθούσας Β’, που ανήκει στο προσκύνημα της Αγίας Θεοδώρας, για την οποία εξέφρασε την επιθυμία να αξιοποιηθεί για τη νεολαία.



Στην συζήτηση  έγιναν ιδιαίτερες αναφορές στο φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας καθώς και στην προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.

Ο Κώστας Μιχόπουλος τόνισε στο Σεβασμιότατο , ότι  το έργο του Γηροκομείου είναι μέσα στο πρόγραμμά του , δήλωσε  ότι η  δημιουργία χώρου στον Οικισμό Μαραθούσας για την Νεολαία είναι μια πολύ καλή πρόταση και τόνισε ότι ως Δήμαρχος θα σταθεί αρωγός στο κοινωνικό έργο που προσφέρει η Μητρόπολη στους πολίτες.

 

Δελτίο τύπου

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο222 παραβάσεις σε μία ημέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΣε εξέλιξη η σχολή UEFA-D στην Τρίπολη (+vd)