Αυτοκίνητο “στούκαρε” το βράδυ της Μ.Δευτέρας στην πόρτα της ΥΕΒ στην Τρίπολη (ph)

Επέβαιναν δύο νεαρά παιδιά

Άλλο ένα τροχαίο, χωρίς θύματα, μόνο με υλικές ζημιές καταγράφηκε στην Τρίπολη, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.



Αυτοκίνητο, για άγνωστους λόγους, έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στην πόρτα της ΥΕΒ, στην οδό Τάπιας (λίγο πριν το πρώτο Γυμνάσιο-Λύκειο) με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές τόσο στην πόρτα, όσο και στο ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, που δεν επιβεβαιώνει η Αστυνομία, η οποία έχει καταγράψει το τροχαίο ως υλικών ζημιών, τα δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μάλιστα το ένα εξ αυτών έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο, ενώ το δεύτερο παρέμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο. Τα δύο παιδιά είχαν αφήσει φίλο τους στο σπίτι του πριν λίγη ώρα.

Καθημερινά καταγράφονται πολλά τροχαία στην Τρίπολη με υλικές ζημιές και θα πρέπει οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μη υπερβαίνοντας κυρίως το όριο ταχύτητας εντός κατοικημένης περιοχής, να μην περνούν το ΣΤΟΠ χωρίς έλεγχο στις διασταυρώσεις καθώς και τα φανάρια με κόκκινο, γιατί έχουμε δει να συμβαίνει και αυτό πολλές φορές.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Dienstag, 23. April 2019

Προηγούμενο άρθροΜεγαλόπολης | Παρουσίαση της “Δημοτικής Ενότητας” του Σπ. Τσιριγώτη
Επόμενο άρθροΓ. Σαμπράκος στη ΔΡΤ: «Δεν χωρούν άλλο οι πειραματισμοί στην πόλη» (vid)