Προσφορές αγάπης στο “καλάθι του πτωχού αδελφού” (photos/video)

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και φέτος η ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας με το φιλανθρωπικό πρόγραμμα το “καλάθι του πτωχού αδελφού” ενόψει των Χριστουγέννων με σκοπό την υποστήριξη των συνανθρώπων μας, που το έχουν ανάγκη…

Το πρωί της Κυριακής (15/12) άρχισε η συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη (η συγκέντρωση ειδών θα γίνεται μέχρι τις 17:00 το απόγευμα).



Αρκετοί συμπολίτες μας βρέθηκαν στο σημείο ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες, για να προσφέρουν από το υστέρημα τους με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας, οι οποίοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος βρέθηκε στον χώρο συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης, απ’ όπου και έστειλε το δικό του μήνυμα για τις ημέρες των γιορτών, ζητώντας από όλους τους πολίτες να μην λησμονούν τους έχοντες ανάγκη. “Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και πρέπει και εμείς να είμαστε άνθρωποι της αγάπης. Εμείς καλέσαμε τους πιστούς χριστιανούς να προσφέρουν, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη. Εύχομαι στους πιστούς που θα φέρουν τα δώρα τους, να τους ευλογεί ο θεός και να είναι πάντοτε φιλεύσπλαχνοι και ελεήμονες”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ ευχαρίστησε τον συντονιστή της όλης δράσης πάτερ Ιωάννης Σουρλίγγας, καθώς και τις εθελόντριες που ανέλαβαν να συγκεντρώσουν τα προσφερόμενα είδη.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται ο στολισμός της Τρίπολης (photos)
Επόμενο άρθροΗ ΕΛ.ΑΣ. “χακάρει” Viber και WhatsApp