Λακωνία | Συμπλοκή αστυνομικών με εμπόρους ναρκωτικών – Τραυματίστηκαν από πυρά δυο αστυνομικοί

Οι Αρχές πραγματοποιούσαν αστυνομική επιχείρηση σε φυτεία με χασίς σε δύσβατη περιοχή στον Ταύγετο, όταν οι αλλοδαποί που φύλαγαν την φυτεία ναρκωτικών άνοιξαν πυρ εναντίον τους – Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στην Σπάρτη…

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχαμε από το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων Δυτικής Ελλάδας, τα ξημερώματα ξεκίνησε επιχείρηση από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Πάτρας, την αστυνομική υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών και την ΟΠΚΕ, σε φυτεία κάνναβης που είχε εντοπιστεί σε δύσβατο σημείο στον Ταύγετο.



Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι δύο αλλοδαποί που φύλαγαν την φυτεία τους αντιλήφθηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν, ανοίγοντας πυρ εναντίον τους. Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σπάρτης – με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει, πως δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή τους.

Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Οι τραυματίες αστυνομικοί – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – πιθανόν να μεταφερθούν εντός της ημέρας, προκειμένου για να συνεχίσουν την νοσηλεία τους, είτε στο νοσοκομείο Τρίπολης είτε σε κάποιο νοσοκομείο των Αθηνών.

Τόνια Μεγρέμη

Προηγούμενο άρθροO Μητροπολίτης Αλέξανδρος περιόδευσε σε απομακρυσμένα χωριά της Επαρχίας του(ph)
Επόμενο άρθροΠ.Μαντάς: “Ο Χειμώνας που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολος για τον εμπορικό κόσμο” (ήχος)