Καινούργιο σχολικό λεωφορείο παρέλαβε ο Δήμος Τρίπολης (+ph, vd)

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Η παραλαβή από το Δήμο Τρίπολης ενός μικρού σχολικού λεωφορείο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 30/09 στον προαύλιο χώρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, το οποίο θα διατεθεί στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου για τις ανάγκες των Δημοτικών παιδικών σταθμών. Πρόκειται για μια ακόμη δωρεά του Έλληνα εφοπλιστή και μεγάλου ευεργέτη του Δήμου Τρίπολης κ. Θανάση Μαρτίνου, που πρόκειται να λύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που υπήρχε με την μετακίνηση των παιδιών από τους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο κ. Τζιούμης τόνισε ότι η συνολική αξία του μικρού σχολικού λεωφορείου κυμαίνεται στο ποσό των 90.000 ευρώ και αναγνώρισε ότι πρόκειται για ακόμη μία φορά μια πολύ σημαντική προσφορά από τον κ. Μαρτίνο, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς το πρόσωπό του.



ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε παράλληλα ότι θα πρέπει να γίνουν ενέργειες το επόμενο διάστημα ώστε η λειτουργία των Δημοτικών παιδικών σταθμών να είναι τέτοια ώστε να είναι ανταγωνιστικά με τους αντίστοιχους παιδικούς σταθμούς, ακόμη και σε ότι αφορά την υπηρεσία της μεταφοράς των παιδιών.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κ. Θανάση Μαρτίνο για την πολύ σημαντική αυτή δωρεά, τόνισε ότι ήδη το Νομικό Πρόσωπο έχει έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς προκειμένου να διαμορφωθεί το πρόγραμμα μεταφοράς των παιδιών έτσι ώστε να βολεύει όσους γονείς το επιθυμούν.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Μάλιστα τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η χρήση του προκειμένου να μεταφέρει τα παιδιά προς και από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Με τη σειρά του και ο κ. Κούρος δήλωσε ότι γίνεται μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, προκειμένου να κερδίσουν ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη στους γονείς που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους.

 

Προηγούμενο άρθρο100 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό για τον Αρκά Δημήτρη Κουρμπέλη
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Έως 5/10 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 30 ετών και άνω