Ο Μ.Ρουσιάς μιλά στη ΔΡΤ | Τι είπε για κορωνοϊό, προϋπολογισμό και φυσικό αέριο (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο το απόγευμα της Τρίτης (15/12) ο  γενικός γραμματέας του Δήμου Ρεθύμνου και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ.Μαρίνος Ρουσιάς.

Αρχικά ο κ.Ρουσιάς μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού και το εμβόλιο. “Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως από τις πενιχρές ενισχύσεις που δόθηκαν στους βαλλόμενους, οι άνθρωποι του πολιτισμού έμειναν τελείως εκτός. Έχει να μπει εισόδημα για πάνω από 18 μήνες σε κάποιες περιπτώσεις”, ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας για το κομμάτι του πολιτισμού, ενώ αναφερόμενος στους επιχειρηματίες τόνισε: “Πρέπει να υπάρξει ένα κούρεμα στην βοήθεια, που έχει δώσει το κράτος με την επιστρεπτέα προκαταβολή”.



Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό τόνισε: “Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Φανερό, πως έχουν επιλέξει την πανδημία ως μια ευκαιρία αναδιάρθρωσης στην αγορά. Βλέπω πράγματα, που με προβληματίζουν πολύ”.

Τέλος αναφέρθηκε στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου, στα κρούσματα στην πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης στην Τρίπολη και στο θέμα του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο. “Επιμένω πως η τηλεθέρμανση είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Πετάμε μια επένδυση τόσων εκατομμυρίων στα σκουπίδια”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΣτα 1240 τα νέα κρούσματα covid-19 με 550 διασωληνωμένους και 98 νέους θανάτους
Επόμενο άρθροΗ απόγονος του Κάρολου Ντίκενς στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή – Τι αποκάλυψε για το διασημότερο χριστουγεννιάτικο παραμύθι παγκοσμίως