Στην Τρίπολη ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης (video – pics)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Τσακίρης και ο γραμματέας του υπουργείου, κ. Δημήτρης Σκάλκος, με σκοπό την αξιολόγηση της προόδου των έργων ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για τα θέματα που αφορούν το νυν και το νέο ΕΣΠΑ, βρέθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Τρίπολη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης.



Ο αρμόδιος της κυβέρνησης για τις δημόσιες επενδύσεις και το εταιρικό σύμφωνο, για το πλαίσιο ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), συνοδευόταν απ’ τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Λάκωνα, Δημήτρη Σκάλκο.

Λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη εργασίας, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο υφυπουργός Γιάννης Τσακίρης, είπε:

“Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για την πορεία των δαπανών όσον αφορά το ΕΣΠΑ. Μπαίνοντας στην νέα Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ, οι πόροι που αναλογούν στις Περιφέρειες, θα είναι σημαντικά υψηλότεροι απ΄ότι τώρα, άρα, έχουμε δυνατότητα για μεγαλύτερα και περισσότερα έργα, που θα δώσουν προστιθέμενη αξία, τόσο στην οικονομία, όσο και στην τοπική κοινωνία”.

Για τα έργα του ΕΣΠΑ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης-Επενδύσεων, Δημήτρης Σκάλκος, δήλωσε:

“Η συνεργασία του υπουργείου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι εξαιρετική. Ευχαριστούμε για τις καλές επιδόσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Πελοποννήσου. Αυτό δείχνουν οι αριθμοί και τα στοιχεία, αφού εμφανίζεται μία σοβαρή επιτάχυνση από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ξεκινάμε τον προγραμματισμό για το νέο ΕΣΠΑ, που έχει πολλούς πόρους για την Πελοπόννησο. Αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε, όπως και με το τωρινό”.

Προηγούμενο άρθροΕπανεκκίνηση στις προπονήσεις στη Γ’ Εθνική, συνέχιση αναστολής στον υπόλοιπο ερασιτεχνικό αθλητισμό
Επόμενο άρθροΒ. Κοντοζαμάνης: Εάν χρειαστεί, το νοσοκομείο Χαλκίδας θα βοηθήσει την Αττική που δέχεται μεγάλη πίεση λόγω covid