Ρίλντι Καμπεράι, ο νέος φορ του Παναρκαδικού!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, ο Παναρκαδικός συμφώνησε σε όλα με τον Αμαρίλντο Καμπεράι που βρίσκεται στην Τρίπολη για να ντυθεί στα πράσινα!

Ο ικανός επιθετικός αφίχθη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας το βράδυ της Πέμπτης (2/9) για να επισφραγίσει την προφορική συμφωνία που είχε κάνει με τον Πρόεδρο, Ηλία Καναβέτα.



Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 25 Φεβρουαρίου 1995) επιθετικός είναι γνωστός στο πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών, από την θητεία του πέρσι στον Πόρο, στον ΑΟΑΝ, αλλά και από το εντυπωσιακό ξεκίνημά του πριν δύο σεζόν με τη Δαμάστα στον κρητικό ομίλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Αμαρίλντο Καμπεράι έχει μεγάλη εμπειρία στη Γ’ Εθνική κυρίως σε ομάδες στη Βόρεια Ελλάδα.

Εχει φορέσει τις φανέλες των Μακεδονικού, Αγροτικού Αστέρα, Καμπανιακού, Κιλκισιακού, Φοίνικα Πολίχνης, Ακρίτες Συκεών και Κεραυνού Αγίου Παύλου.

Οσοι ασχολούνται με την Γ’ Εθνική, χαρακτηρίζουν την προσθήκη του Παναρκαδικού, ως εντυπωσιακή μιας και είναι δεδομένο πως πολλές ομάδες θα ήθελαν την υπογραφή του Αλβανού ποδοσφαιριστή.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει πλέον στα χέρια του τον επιθετικό που αναζητούσε, με μία μεγάλη μεταγραφή να ολοκληρώνεται με επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΑρκαδία | Παράταση για το μητρώο των συλλόγων μέχρι το καλοκαίρι του 2022
Επόμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα του Καλογερικού