Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΑΟΟ (+ph, vd)

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  (ΣΑΟΟ) κάθε χρονιά τέτοιες ημέρες πραγματοποιεί την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου. Δεν θα μπορούσε αυτή η εκδήλωση που αποτελεί παράδοση να μην πραγματοποιούνταν και τη φετινή χρονιά παρά την πανδημία με τον covid-19.



Φυσικά οι άνθρωποι του συλλόγου προσαρμόστηκαν στις συνθήκες και τα δεδομένα με την πανδημία. Μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη γιορτή με τα δρώμενα των προηγούμενων ετών, αλλά τα μέλη του ΣΑΟΟ φρόντισαν να στήσουν μια όμορφη και λιτή γιορτή στον εξωτερικό χώρο των εντευκτηρίων του συλλόγου, «επιστράτευσαν» και σόμπες για τον εξωτερικό χώρο.

Η καθιερωμένη φασολάδα δεν έλλειψε και προσφέρθηκε στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που κάθε χρόνο δίνουν παρουσία σ’ αυτή τη γιορτή. Αυτή συνοδεύτηκε από ένα ποτήρι κρασί ή τσίπουρο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το βραδινό Χειμωνιάτικο πλέον ψύχος. Επίσης δεν έλλειψαν τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων, τα οποία επίσης προσφέρθηκαν στους φίλους του συλλόγου.

Η φετινή Χριστουγεννιάτική γιορτή μπορεί να ήταν περισσότερο λιτή από άλλες χρονιές, αλλά η καλή παρέα, το καλαμπούρι και όμορφες στιγμές ως ευχάριστη παρένθεση από την καθημερινότητα ήταν εκεί παρέα με τα μέλη και τους φίλους του ΣΑΟΟ!

 

Προηγούμενο άρθροΠαιδικό Εργαστήρι κατασκευής κούκλας κουκλοθέατρου και εμψύχωσης από τις «Στρίγκλες» (+vd)
Επόμενο άρθροΣημεία δωρεάν ελέγxου Covid-19 από τον ΕΟΔΥ στην Αρκαδία (23/12)