H ομάδα του ΠΑΟΚ Μοριάς Πρωταθλήτρια Ευρώπης

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/04) στο μεγάλο τελικό του Deaf Champions League στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης ο τυπικά «γηπεδούχος» ΠΟΚ Αθήνων αναμετρήθηκε με τον ΠΑΟΚ Μοριά για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Τελικά μετά από μια αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία η Αρκαδική ομάδα επικράτησε με σκορ 0-3 του αντιπάλου της και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Μοριάς κατάφερε να προηγηθεί στο 26’ με πλασέ του Χαμάντα για το 0-1 ενώ στη συνέχεια του α’ ημιχρόνου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλό του. Στο 56’ ο Ρασίντ με «τσίμπημα» της μπάλας στην έξοδο του Μπελτσίδη, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για να καταλήξει η μπάλα στη συνέχεια στα δίχτυα για το 0-2. Το 0-3 διαμορφώθηκε μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Χαμαντά για το 0-3.



Η ομάδα του ΠΑΟΚΜ είχε και δοκάρι στο 22’, όπως και ο ΠΟΚ με τον Τρικαλίτη στο 88’.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαήλ Ζέστας (Πειραιά).
ΒΟΗΘΟΙ: Γιώργος Λιάτσος (Πειραιά), Βανέσα Μαραγκού (Πειραιά).
Δ’ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτριος Τζανόγλου (Πειραιά).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 26’ Χαμαντά, 56’ Ρασίντ, 70’ Χαμαντά.
ΑΣΙΣΤ: 26’ Χαμαντά, 56’ Χαμαντά.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 88’ Τρικαλίτης | 22’ Ρασίντ.
ΚΙΤΡΙΝΗ: 83’ (…) | 71’ Χαμαντά.
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΦΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Μπελτσίδης, Ελίας (78’ Μπέιμ), Γεωργιάδης, Νέβερλαντ, Ρούφας (59’ Τρικαλίτης), Σπίνουλας, Γκρίπο, Ιωαννίδης (46’ Γκορ), Σκέμπι (59’ Αμαντέους), Σαλίμ, Παυλόπουλος.
ΠΑΟΚ ΜΟΡΙΑΣ (Γιώργος Γκιόκας): Κούτσικος, Σαΐντ, Ρέντα, Ντάις, Αργυρός, Φλοριάν, Μοχάμεντ, Μικελάτος, Ρασίντ (58’ Ρηγούτσος), Κόβινο (85’ Τραγιάρος), Χαμαντά (90’+1’).

Προηγούμενο άρθροΟ υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γ.Μουρούτης στη ΔΡΤ: “Οι Ευρωεκλογές αφορούν στην καθημερινότητα των Ελλήνων” (vid)
Επόμενο άρθροΠρωταθλητής στη Β’ Αρκαδίας ο Απόλλωνας Τυρού – Τα σημερινά αποτελέσματα