Ενημερωτική συνάντηση του “ΑΛΦΕΙΟΣ 2020” στη Μεγαλόπολη

Εκδήλωση ενημέρωσης για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα προγράμματα ΤΑΠΤΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.

Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Παυλάκης και η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΤΑΠΤΟΚ «Αλφειός 2020» που έχει συσταθεί στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.
Η συνάντηση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα υπάρξει αναφορά μεταξύ άλλων στο αναπτυξιακό πλαίσιο που έχει προκύψει από τις μέχρι τώρα διερευνητικές ενέργειες της ΤΟΔ ΑΛΦΕΙΟΣ 2020.



Να σημειώσουμε πως τα ΤΑΠΤΟΚ είναι Τοπικά Προγράμματα Ανάπτυξης με πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινωνιών και η ΑΛΦΕΙΟΣ 2020 έχει συσταθεί εδώ και ένα χρόνο με κύριο στόχο, όπως αναφέρεται και στην ιδρυτική της πράξη, μια αναπτυξιακή στρατηγική, βιώσιμη και φιλική προς το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, με εξειδίκευση βασισμένη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες της περιοχής, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη διατήρηση και αύξηση του πληθυσμού της περιοχής, την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη βελτίωση των εισοδημάτων.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη Basket League
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας Τέννις ΑΕΚ Τρίπολης με βραβεύσεις κορυφαίων αθλητών