Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την περιοδεία Μητσοτάκη στην Νεμέα

Περιοδεία στην Νεμέα πραγματοποίησε την Τετάρτη 31 Αυγούστου το πρωί, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Χρήστο Δήμα, πρώην βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Αρχικά είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Καλατζή, στο Δημαρχείο της πόλης και ακολούθως συναντήθηκε με αγρότες και κατοίκους σε καφενείο της Νεμέας, ενώ εν συνεχεία επισκέφθηκε την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Νεμέας, συγχαίροντας τον πρόεδρο για την προσπάθεια της Ένωσης για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των προϊόντων της και τονίζοντας ότι το κόμμα της ΝΔ θα στηρίξει τις προσπάθειες για καλύτερα ποιοτικά επώνυμα προϊόντα, που συσκευάζονται και απευθύνονται στο εξωτερικό.



Ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση του κ. Μητσοτάκη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό, έναν από τους μεγαλύτερους της χώρας, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί λεπτομερώς για την παραγωγή και τα προβλήματα των οινοπαραγωγών, επαναλαμβάνοντας την δέσμευση του κόμματός του για κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί. Κατόπιν πραγματοποίησε επίσκεψη σε ιδιωτικό βιολογικό αμπελώνα και συναντήθηκε με κατοίκους στο αναψυκτήριο του χωριού Κούτσι, ενώ ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας.

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από την ζωή ο Νίκος Αγγέλου
Επόμενο άρθροΔιακοπή νερού στην Τρίπολη την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5