ΑΕΚ Τρίπολης | “Μαζί με τους νέους γονείς…”

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 16:36

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου του συλλόγου μας κ. Π. Βαλασόπουλου και του Διευθυντή του τμήματος tennis κ. Γ. Παπαδόπουλου ο σύλλογός μας, εξασφάλισε μια μεγάλη ποσότητα βιολογικών παιδικών τροφών Hipp.

Η συγκεκριμένη ποσότητα τροφίμων ήταν ευγενική χορηγία του ομογενή ιατρού κ. Ανέστη Ιωαννίδη και της εταιρείας Human Plus e.V. από την Γερμανία, τον οποίο και ιδιαίτερα ευχαριστούμε.Κατόπιν αυτού δημιουργήθηκε από τον σύλλογό μας, το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ», το οποίο θα διαρκέσει από την 1η Φεβρουαρίου έως την 30η Απριλίου 2019. Οι συγκεκριμένες ποσότητες θα δοθούν μέσα σε τρείς κύκλους προσφοράς.

Οι δύο πρώτοι κύκλοι αφορούν τις κοινωνικές δομές της Αρκαδίας, μέσω των δύο Μητροπόλεων μας και των βρεφονηπιακών σταθμών. Ο τρίτος κύκλος αφορά νέες οικογένειες και γονείς, οι οποίοι στα πρώτα τους βήματα αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Οι τελευταίοι θα μπορούν να τις προμηθευτούν απευθείας από το σύλλογό μας.

Υπεύθυνος του προγράμματος έχει ορισθεί το αριστίνδην μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος κοινωνικών δράσεων κος Γ. Σπηλιόπουλος ( Υπεύθυνος καταστήματος τράπεζας Πειραιώς – 6934335694), με τον οποίο όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν για την υποβολή των σχετικών αιτημάτων.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ