Αγώνας δρόμου Krekonian run στα Λαγκάδια την Κυριακή 11 Αυγούστου

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 10:03

Σας καλωσορίζουμε στο Αθλητικό γεγονός 2o KREKONIAN run που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο των Εν Αττική Λαγκαδινών.

Το αθλητικό γεγονός διοργανώνεται για δεύτερη φορά και σκοπός μας είναι η καθιέρωση του, ως θεσμού προσκαλώντας Δρομείς και Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν και να τρέξουν στο “μονοπάτι” των Λαγκαδινών Μαστόρων.Ο αγώνας δρόμου 5χιλ,(χωρίς χρονομέτρηση) θα λάβει χώρα το πρωί της Κυριακής 11 Αυγούστου 2019 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο των Λαγκαδίων.
Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο Τριπόλεως – Πύργου πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Η εκδήλωση αυτή, που πραγματοποιείται για 2η χρονιά είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και αποτελεί τη συμβολή του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών στη προβολή της αξίας της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής μιας δρομικής γιορτής στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλούμενους,θεατές και πολίτες.
Η φόρμα συμμετοχής του αγώνα
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjTmmX6wjd-baCI4cGbsQ9w_GBl61poIgttopOinAIfQEzYQ/viewform?fbclid=IwAR1c0pMfqY_-9ziJCGOmwiQzwZoEu3i3kuC4aLohQBvhvGAL2y-KiKrDRfg

*** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΕΦΟΣΟΝ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ (5€)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΑΙΛ ( etsiotra@hotmail.gr) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ ΣΥΝΟΔΟΥ.

* (για όσους μένουν στα Λαγκάδια και στις γύρω περιοχές όπου δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε Άλφα τράπεζα …
ο κ.Κανέλλος Γιαννικόπουλος (μόνιμος κάτοικος Λαγκαδ’ιων) είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει).