Ακόμη ένα μετάλλιο (το τρίτο) η Κωστοπούλου στο Παγκόσμιο του Μινσκ

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 20:11

Σαρώνει τα μετάλλια η Ιωάννα Κωστοπούλου του Αθλητικού Ομίλου Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης στο Μινσκ όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και Βετεράνων Ανδρών/Γυναικών Taekwondo της ITF το διάστημα 20-26 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα νωρίτερα το πρωί της Κυριακής η Τριπολίτισσα Παγκόσμια πρωταθλήτρια κατέκτησε ακόμη ένα μετάλλιο (χάλκινο αυτή τη φορά) στο ομαδικό αγώνισμα των τεστ αντοχής μαζί με τις συναθλήτριές της Ελένη Μαυρομάτη και Έφη Ταβλαδάκη! Απολογισμός συνολικός είναι από ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση!



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης γι’ αυτή την επιτυχία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και οι επιτυχίες συνεχίζονται για την αθλήτρια μας Ιωάννα Κωστοπούλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταεκβοντό. Χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα των τεστ δύναμης! Η Ελληνική ομάδα πήρε αρχικά την πρόκριση αλλά και κέρδισε στην παράταση με διαδοχικά χτυπήματα της Ιωάννας την ομάδα της Αγγλίας και κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση. Την ελληνική γυναικεία ομάδα πλαισιώνουν επίσης οι αθλήτριες Ελένη Μαυρομάτη και Έφη Ταβλαδάκη. Μέχρι στιγμής λοιπόν η Ιωάννα μετράει ένα χρυσό, κι ένα αργυρό στα ατομικά της και ένα χάλκινο στα ομαδικά. Είμαστε όλοι υπερήφανοι!».