Ανακοίνωση νέου ρόστερ και νέων μεταγραφών από ΠΑΟΚ Τρίπολης

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 19:02

Την γνωστοποίηση του φετινού ρόστερ της ομάδας μέσω ανακοίνωσης πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης πριν λίγο, ενώ παράλληλα έκανε γνωστή την απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών (Στέλιος Μανιώτης, Γιάννης Μπόμης και Γιώργος Σίδερης).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Τρίπολης αναφέρει:«Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Τρίπολης παρουσιάζει το ρόστερ της ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει της ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021.

Αναλυτικά:

 1. Μπίκος Χάρης
 2. Καπόγιαννης Γιάννης
 3. Αλεξάκος Μάριος
 4. Βενέρης Αντώνης
 5. Υφαντής Δημήτριος
 6. Μανιώτης Άγγελος
 7. Σίδερης Γιώργος
 8. Καμουζής Γιώργος
 9. Μπούζος Σαράντος
 10. Μήλης Ζάχος
 11. Καφετζάκης Σοφιανός
 12. Τζάσκας Παναγιώτης
 13. Ατλί Σέχου
 14. Ρέϊ Ίβι
 15. Δελής Τρύφωνας
 16. Βουτσινάς Χριστόφορος
 17. Τσούτσης Χρήστος
 18. Παρασκευόπουλος Νίκος του Δημητρίου
 19. Παρασκευόπουλος Νίκος
 20. Νάτσης Βασίλειος
 21. Κανελλόπουλος Αντώνης
 22. Παππάς Κωνσταντίνος

Επιπλέον ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ανακοινώνει την απόκτηση:

1) του Στέλιου Μανιώτη! Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Κεραυνό Καλαμάτας  στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣ Μεσσηνίας. Στον ΠΑΟΚ Τρίπολης θα βρει τον έτερο… 19χρονο Άγγελο Μανιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με τα ασπρόμαυρα, στην θέση του αμυντικού χαφ, έχοντας περάσει από την Θύελλα Ραφήνας και τις Ακαδημίες του Ρότσα!

2) του Γιάννη Μπόμη! Ο 22χρονος μέσος την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν αγωνιζόταν στον ΑΟ Καμινίων στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης.

3) του Γιώργου Σίδερη! Ο 19χρονος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Θύελλα Ραφήνας.

Κλείνοντας το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Τρίπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές της ομάδας μας οι οποίοι μας βοήθησαν την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους!».