Αναβολή και αλλαγή Προεδρίας εν’ όψει για Παναρκαδικό!

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 22:41

Το βράδυ της Τετάρτης 27/05 ήταν προγραμματισμένη η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού, ωστόσο παρά την παρουσία αρκετών μελών, δεν κατέστη δυνατή η εξασφάλιση απαρτίας ώστε να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση. Έτσι θα αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης.Μια συγκέντρωση η οποία πραγματοποιήθηκε με μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊου όπως αντισηπτικά, αποστάσεις, αλλά και ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.

 

Ολοκλήρωση της Προεδρικής θητείας για Βασίλη Κωστόπουλο

Η είδηση αν θα μπορούσε να πει κανείς που προέκυψε από την αποψινή συγκέντρωση των μελών του Παναρκαδικού για τη Γενική Συνέλευση, παρά την μη διεξαγωγή της λόγω μη απαρτίας ήταν το «τέλος εποχής» για τον Πρόεδρο του «τριφυλλιού» κ. Βασιλη Κωστόπουλος που μετά την 2ετή σχεδόν θητεία του ως Πρόεδρος του Παναρκαδικού, επισημοποίησε την πρόθεσή του να μην ανανεώσει την παρουσία του στην Προεδρία και διοίκηση του συλλόγου.

Πλέον στις προσεχείς αρχαιρεσίες θα πρέπει να αναζητηθεί ο αντικαταστάστης του στην ηγεσία του Παναρκαδικού. Ένα πόστο σημαντικό σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Πελοποννήσου. Κατά συνέπεια αναμένεται το επόμενο διάστημα με ενδιαφέρον οι όποιες διοικητικές εξελίξεις.

Ο κ. Κωστόπουλος μιλώντας στα παρευρισκόμενα μέλη, έκανε μια σύντομη αναδρομή στη θητεία της σημερινής διοίκησης της τελευταίας διετίας και μια προσωπική αναδρομή των τελευταίων επίσης δύο ετών στην Προεδρία του Παναρκαδικού. Αναφορά όμως έκανε και στην τελευταία 6ετία στην οποία αρκετά μέλη της σημερινής διοίκησης, βοήθησαν από αυτό το πόστο την ομάδα. Χαρακτήρισε επιτυχημένη τη θητεία της διοίκησης με δύο χρονιές επιτυχημένες, ειδικά φέτος όπου η ομάδα ήταν αρκετά ανταγωνιστική.

Ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε ότι αν δεν ολοκληρωνόταν έτσι άδοξα η σεζόν λόγω του κορωνοϊου ο Παναρκαδικός θα κατάφερνε να εξασφαλίσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αρκαδίας. Τέλος ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε η ομάδα και τόνισε ότι η θητεία του στην ομάδα δεν συνδυάστηκε με το κάτι παραπάνω. Τόνισε ότι η συνεργασία ήταν άψογη με όλους, ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ και τέλος ανέφερε ότι οι διοικήσεις έρχονται και παρέχονται αλλά ο Παναρκαδικός είναι πάνω απ’ όλες και όλους.