Ανδ. Λυκουρέντζος: Ουδείς εκ των υποψηφίων έχει δικαίωμα να διαδίδει ότι έχει την στήριξή μου

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 09:30
φωτο αρχείου drt915.gr/Α. Καρδαράς

Με ανάρτησή του στον προσωπιπκό του λογαριασμό στο facebook, ο πρ. υπουργός και πρ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, επισημαίνει τα εξής:

«ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η Νέα Δημοκρατία ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε τις επιλογές των υποψηφίων Βουλευτών της. Οι αποφάσεις της είναι απολύτως σεβαστές.

Είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο ότι συμμετέχω με πίστη και μαχητικότητα στον αγώνα μας,με στόχο την ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας, με ισχυρή και αυτοδύναμη πλειοψηφία στην νέα Βουλή, με Πρωθυπουργό τον Πρόεδρό μας κ.Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στηρίζω την Νέα Δημοκρατία,την παράταξη με την οποία ταύτισα την ζωή μου, δικαιωμένος για την Εθνική της προσφορά στην Ελλάδα και τον λαό μας.

Οι περιστάσεις απαιτούν ενότητα και ομοψυχία,μεγαλοσύνη και υπερηφάνεια.

Ξεκαθαρίζω ωστόσο ότι ουδείς εκ των υποψηφίων, ανδρών και γυναικών, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας με εκπροσωπεί και ουδείς έχει δικαίωμα να διαδίδει ότι έχει την στήριξή μου.

Εύχομαι η εκπροσώπηση της Αρκαδίας, μετά την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας,να είναι αντάξια της τετιμημένης πολιτικής της ιστορίας».