Ανεβάζουν ρυθμούς Μπαράλες, Κιτόκο

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 11:27
Συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με τον Στάικο Βεργέτη να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές σε ομάδες «τέσσερις εναντίον τεσσάρων» και «οκτώ εναντίον οκτώ» και να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε παιχνίδια με την μπάλα και «διπλά» σε μικρούς χώρους.

Το ευχάριστο της προπόνησης είναι ότι ο Μπαράλες με τον Κιτόκο συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ωστόσο ανεβάζουν ρυθμούς και μπήκαν πλέον στο τελικό στάδιο επανένταξης με την υπόλοιπη ομάδα.
Στον αντίποδα Σανκαρέ, Τορμένα και Μπαντιμπανγκά έκαναν και σήμερα θεραπεία, ενώ από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε και ο Ρόλε, που πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους.
Παρά την υψηλή θερμοκρασία, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έδειξαν πολύ καλή διάθεση και όρεξη από την αρχή μέχρι το τέλος της προπόνησης, δείχνοντας πάθος σε κάθε φάση και σε κάθε μονομαχία των συνεχόμενων παιχνιδιών. 
Τέλος, το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη με πρωινή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (19.30).