ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ

Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2011 20:00
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ» με τον Γιώργο Φωτόπουλο

Δέκα τυχεροί θα κερδίσουν από μια πρόσκληση για τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008, στις 8 το βράδυ στο Rex, οπού θα δούν από κοντά την απονομή πλατινένιου δίσκου στον Γιάννη Πλούταρχο για το album «Ό,τι γεννιέται στην ψυχή» και θα τον ακούσουν Live.Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας σας στο e-mail της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης drt915@otenet.gr ή τηλεφωνήστε από τη Δευτέρα 06 Οκτωβρίου μέχρι και την Πέμπτη 09 Οκτωβρίου το απόγευμα στο 2710 242400 και αφήστε το ονοματεπώνυμό σας, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 09 Οκτωβρίου  2008 6-7 στην εκπομπή «Σε ρυθμούς Ελληνικούς» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Φωτόπουλος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ 

 

Ο,ΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ

Πλατινένιο album

Απονομή Πλατινένιου Δίσκου

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου

στις 8 το βράδυ στο REX.

Το καινούριο album του Γιάννη Πλούταρχου όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια έγινε το ταυτόσημο της διασκέδασης. Αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε όπως όλα τα προηγούμενά του. Eίναι ό,τι περιμέναμε από έναν καλλιτέχνη που εδώ και 10 και πλέον χρόνια έχει ταυτιστεί με την επιτυχία, την συνέπεια, και την αποδοχή του κοινού.

Μια σχέση που επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά. «Ό,τι γεννιέται στην ψυχή» ο τίτλος του τελευταίου του album, με τραγούδια που μπήκαν στην ψυχή μας. Και η μεγάλη γιορτή για τις πλατινένιες πωλήσεις στήνεται για μια ακόμα φορά.

Το ραντεβού μας για φέτος δίνεται στο REX. Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, όλα θα είναι έτοιμα για την πλατινένια απονομή – γιορτή. Και θα είναι όλοι εκεί. Οι φίλοι του που χρόνια τώρα τον στηρίζουν με την αγάπη τους, οι συνεργάτες του Γιάννη Πλούταρχου, συνθέτες και στιχουργοί:

Σταύρος Λογαρίδης, Γιώργος Λούσκος, Βαγγέλης Τούντας, Χριστόφορος Γερμενής, Αλέξης Σέρκος, Στέλιος Μαρής, Νίκος Ιγνατιάδης, Σπύρος Γεωργίου, Θάνος Γεωργουλάς, Γιώργος Καφετζόπουλος, Γιώργος Λούσκος, Γιάννης Μηλιώκας, Δημήτρης Κορδατζής, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Πλούταρχος Ελένη Ζιώγα, Εύη Δρούτσα, Πάνος Φαλάρας, Βασίλης Γιαννόπουλος, Κοσμάς, Ρεβέκκα Ρούσση, Ναταλί, Μιχάλης Αβατάγγελος, Ηλίας Φιλίππου, Γιάννης Μπαγουλής, Βασίλης Παπαδόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Στέλλα Μεϊμάρη, Ευγενία – Μαρία Τρικούβερτη.

Και 3 μέρες μετά, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου είναι η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου στο REX! Το κοινό που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια θα έχει και φέτος την ευκαιρία να τον απολαύσει στις μεγάλες του επιτυχίες, παλιές και καινούριες. Από το «Σε ξεπέρασα» και το «Αχ κορίτσι μου», μέχρι το «Μη μιλάτε για ‘κείνη», και από το «Φοβάμαι πως» και το «Υπήρχαν όρκοι»,μέχρι το «Είσαι Υπέροχη». Εδώ και πάνω από 10 χρόνια είναι ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές του κόσμου που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα. Φέτος ο Γιάννης Πλούταρχος, από την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στον ιστορικό και υπέροχο χώρο του REX!