Αποστολή βιογραφικών για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 13:42

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχική Επιτροπή Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής γίνεται γνωστή η έναρξη της διαδικασίας συγκέντρωσης Βιογραφικών από όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας. Προχωράμε μπροστά ενωμένοι με την δύναμη των προοδευτικών πολιτών. Επιλέγουμε τη στρατηγική του διακριτού ρόλου και του αυτόνομου λόγου.Στόχος μας είναι η Πολιτική Αλλαγή με αλλαγή πολιτικής και η ανάδειξη του Κινήματος Αλλαγής ως Πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας. Πρωταγωνιστή που θα εγγυηθεί την Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας απέναντι στην συντηρητική επιλογή του Σύριζα και της Ν.Δ. Απέναντι στο διχαστικό λόγο απαντάμε με ένα ολοκληρωμένο προγραμματικό πλαίσιο που θα δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων.

Με όπλο μας τη διεύρυνση, την πολιτική ανανέωση και την ενότητα!

Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειας!

Γίνε και εσύ μέρος της Αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην Ελλάδα!

* Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο email επικοινωνίας: psifodeltiaka@gmail.com  και στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://psifodeltia.kinimaallagis.gr».