Αργολίδα: 2ο Θερινό Σχολείο Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017 09:00

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
2nd Summer School
“BEST PRACTICES IN PHLEBOLOGY”

Από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΕΒΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
8 & 9 Σεπτεμβρίου 2017, Πόρτο Χέλι, ΑργολίδαΤο ετήσιο διεθνούς εμβέλειας 2ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας με τίτλο “Best Practices in Phlebology” θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Aks Porto Heli, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας με τη συνεργασία της Γαλλικής Φλεβολογικής Εταιρείας.

Το ιατρικό αυτό συνέδριο– που πραγματοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά- έχει ξεπεράσει τα όρια του ελλαδικού χώρου και θεωρείται μία πρότυπη επιστημονική συνάντηση με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη έγκριτων επιστημονικών εταιρειών διεθνούς εμβέλειας, όπως της Γαλλικής Φλεβολογικής Εταιρείας.

Στόχος του Θερινού Σχολείου είναι να αναδείξει τη διεθνή εμπειρία και πρακτική στο τομέα της Φλεβολογίας αλλά και εν γένει των αγγειακών παθήσεων, φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ό,τι νεώτερο στη διάγνωση και θεραπεία αυτών.

Όπως και στο 1ο Θερινό Σχολείο, αναμένεται ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον της ιατρικής κοινότητας που θα παρακολουθήσει τις εργασίες του. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά επιμορφωτικά σεμινάρια (hands-on workshops), καθώς και να παρακολουθήσουν σημαντικό αριθμό διδακτικών ομιλιών και συζητήσεων με τους ειδικούς. Ειδικότερα, έχουν προσκληθεί 6 διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία καθώς και 20 Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.hphs2017.gr.

Σημείωση: Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου την Σάββατο, 9/9/2017 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο Aks Porto Heli οι κ.κ. Βασδέκης Σπυρίδων, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Φλεβολογίας του UEMS και Παπαγεωργίου Αντώνιος, Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας.