Αρκαδομαγειρέματα | Ψαρονέφρι με χαλούμι

του σεφ Κυριάκου Ντελόπουλου

Υλικά



– 1 κιλό Ψαρονέφρι
– 10 φέτες χαλούμι

Για τη σάλτσα πιπεριάς

– 10 πιπεριές κόκκινες κέρατο
– 10l ελαιόλαδο
– 3 σκελίδες σκόρδο
– Μπούκοβο
– Αλάτι
– Πιπέρι

Εκτέλεση

Παίρνουμε το ψαρονέφρι το καθαρίζουμε και το κόβουμε φέτες 100 γραμμάρια.

Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια μας και τα χτυπάμε να πλατύνουν.

Κόβουμε το χαλούμι σε φέτες και ανάμεσα σε δύο μεμβράνες τις χτυπάμε να ανοίξουν.

Τις στρώνουμε πάνω στις φέτες από το ψαρονέφρι και τις τυλίγουμε ρολό.

Τις περνάμε σε σούβλες ατομικές και ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς, για 20′-25′.

Για την σάλτσα πιπεριάς, ψήνουμε τις πιπεριές στους 200 βαθμούς για 40′, τις βγάζουμε και τις σκεπάζουμε με μεμβράνη για 15′. Τις καθαρίζουμε, βγάζουμε τους σπόρους και σε ένα μπλέντερ τις χτυπάμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Σερβίρουμε το ρολό ψαρονέφρι με χαλούμι, τη σάλτσα πιπεριάς από πάνω και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.

Καλή σας όρεξη!!

Προηγούμενο άρθροΟρκωμοσία νεοσυλλέκτων στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη (video – pics)
Επόμενο άρθροΠαπαγιαννόπουλος: “Αυτή είναι η αλήθεια για την αμοιβή μου στην κοινωφελή επιχείρηση…” (ήχος)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5