Αρμόνης στη ΔΡΤ 91,5: «Και έξοδος από το ευρώ αν χρειαστεί!» (ήχος)

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014 04:44

Ο κ. Βασίλης Αρμόνης, Γιατρός Παθολόγος-Ογκολόγος, Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής «Αγίου Σάββα» και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, μιλώντας στη Δ.Ρ.Τ. και στην εκπομπή «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ» με την Ντόρα Παπαϊωάννου, δήλωσε πως η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς των Ευρωεκλογών, θα είναι το θετικό ποσοστό του «ΛΑΟΣ» το οποίο και θα σημάνει –όπως είπε- αλλαγή σελίδας των πολιτικών  που ξεπούλησαν  την πατρίδα, καταρράκωσαν την έννοια «Δημοκρατία» και ξεφτίλισαν το Σύνταγμα.Την επομένη των εκλογών, με ένα αυξημένο ποσοστό του ΛΑΟΣ–τόνισε- θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Συνεργασίας,  που θα είναι  και το πρόκριμα για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Τέλος, σχετικά με το εσωτερικό της χώρας και τις εθνικές εκλογές, δήλωσε πως ο ΛΑΟΣ είναι έτοιμος  να συνεργαστεί με κάθε υγιή, ελληνικό, πολιτικό, πατριωτικό σχηματισμό, που δεν δεσμεύεται να ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, κάνοντας μάλιστα λόγο και για έξοδο από το ευρώ, αν χρειαστεί.

«Εμείς δεν ανήκουμε ούτε στη Δεξιά, ούτε στην Αριστερά, ούτε στο Κέντρο. Ανήκουμε στην πατρίδα και την κοινωνία της και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα κάθε Έλληνα πολίτη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αρμόνη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης: