Αστυνομικοί Αρκαδίας: “Δεν έχουμε ούτε ένα γάντι, ούτε μία μάσκα, ούτε ένα απολυμαντικό”

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 12:07

Κραυγή αγωνίας από την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας – «Δεν έχουμε ούτε ένα γάντι, ούτε μία μάσκα, ούτε ένα απολυμαντικό. Οι Αστυνομικοί είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό εμφανιστεί, είναι αυτοί που θα είναι στην πρώτη γραμμή», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:Την 18-03-2020 η Ένωσή μας πραγματοποίησε απολύμανση στους χώρους του κτιρίου που στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας με μέριμνα του Δήμου Τρίπολης.

Απολυμάνθηκαν χώροι όπως τα κρατητήρια καθώς επίσης και γραφεία στα οποία εισέρχονται καθημερινά πολίτες.

Για ακόμα μια φορά η φυσική και πολιτική ηγεσία του κλάδου μας είναι απούσα τη στιγμή που οι Αστυνομικοί είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό εμφανιστεί, είναι αυτοί που θα είναι στην πρώτη γραμμή, είναι αυτοί που ανακλήθηκαν οι άδειές τους για όλους τους προαναφερόμενους λόγους.

Η ηγεσία μας μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει ούτε ένα γάντι, ούτε μία μάσκα, ούτε ένα απολυμαντικό, όταν την ίδια ώρα αρκετές δημόσιες υπηρεσίες που δεν εμπλέκονται άμεσα έχουν προμηθεύσει το προσωπικό τους με τα αναγκαία είδη.

Αναμένουμε να σταθούν επιτέλους όλοι στο ύψος των περιστάσεων τις κρίσιμες αυτές ώρες.