«Αυλαία» στο 2ο παμπελοποννησιακό τουρνουά παίδων της ΑΕΚ Τρίπολης

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 10:33

Το απόγευμα της Κυριακής έπεσε η αυλαία του 2ου Παμπελοποννησιακού τουρνουά Παίδων τένις που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά την πρόσφατη αναβολή μερικών αγώνων, το πρώτο Σαββατοκύριακο 13 και 14/4, εξαιτίας των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην Αρκαδική Πρωτεύουσα, το τουρνουά διεξήχθη κανονικά στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης το τριήμερο 19-21/4/2019.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου αγκάλιασε για ακόμη μια χρονιά, μια ακόμη προσπάθεια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Αποδείχτηκε πολύτιμός συμπαραστάτης στην προσπάθεια ενίσχυσης τόσο του αθλητικού τουρισμού όσο και του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Αρκαδία.Στο 2ο Παμπελοποννησιακό τουρνουά που συνδιοργανώθηκε από τον όμιλο μας και της ΣΤ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου έλαβαν μέρος 74 αθλητές και αθλήτριες σε 3 επίπεδα αγώνων. Νικητής στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών αναδείχτηκε ο Δούβρης (ΑΕΤ Νίκη Πατρών), με 2οτον Κεφερλή (ΟΑ Κορίνθου) και στην 3η θέση τους Κουταλίδη (ΟΑ Ναυπλίου) και Καπετάνο (Ρήγα Αργολίδας). Στα κορίτσια την πρώτη τριάδα κάλυψε η ομάδα του ΟΑ Καλαμάτας με 1η την Μιχαλοπούλου, 2ητην Χριστοπούλου και την τριάδα συμπλήρωσαν η Παπαδοπούλου και Παπανικολάου (ΣΑ Τρίπολης). Στην κατηγορία του Consolation Draw στα αγόρια 1ος νικητής αναδείχτηκε ο Μπισιούλης (Αρκαδικός ΑΟ) και 2ος ο Λυμπεράκης (ΣΑ Τρίπολης). Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Κοράκη και την 2η η Χριστοδουλοπούλου, όλες από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Μεγάλος συμπαραστάτης για ακόμα μια χρονιά, σε ένα ακόμα τουρνουά μας, στάθηκε η εταιρεία Νικητόπουλος Fruits Center, η οποία παρείχε σε όλα τα παιδιά φρούτα καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, απαραίτητα για την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τις απονομές από πλευράς διοίκησης έκαναν ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος και το μέλος κ. Σπηλιόπουλος. Από την περιφέρεια Πελοποννήσου παρευρέθη ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας. Τέλος, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους συμμετείχαν στο πορτοκαλί επίπεδο, καθώς στις απονομές παραβρέθηκε η πρωταθλήτρια του κλασικού αθλητισμού Κατερίνα Μπερδούση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και φωτογραφίες απο τις απονομές.